الكنافة المبرومة اللذيذة

طريقة الكنافة المبرومة اللذيذة 

الكنافة

اصحابي ايه رايكم في الكنافة  طريقتها سهلة و لذيذة اناهرده جيبتلكم طريقة لذيذه جدا لعمل الكنافة المبرومة المحشية مكسرات و شيكولاته حتعجبكم جدا






المقادير :
كيلو كنافه و يمكن ان تحفظيها بالفريزر لو مش حتستخدميها
2 ملعقه زبده 
قالب شيكولاته ساده
شيكولاته الوان
2 كوب مكسرات محمصه ( بندق - فستق - لوز ) محمص

العسل :
4 كوب ماء

نصف كيلو سكر


الطريقة :
تفرط الكنافة برفق بحيث لا يتم تقطيعها لكن تفرط قطع طويله
نضع ملعقتين من الزبدة عليها حتي تعطيها نكهة لذيذة
يتم لفها كما بالصوره
نضع بمنتصفها كميه مناسبة من المكسرات حسب الطلب
ثم نسخن قالب الشيكولاته و نضع كميه علي كل قطعه
نضع واحدة من شيكولاته الالوان علي كل واحدة

تضعيها بالفرن لمده 15 دقيقة
و بالهنا و الشفا

تقدم مه اللبن ان والشاي